Új szolgáltatással indulunk: kerékpártárolás / biciklitárolás LOPÁSMENTESEN!

Mindössze havi 6 000 Ft-ért helyezheti el nálunk kerékpárját / biciklijét, hogy őrizhessük Önnek az év bármely napján. Nincs többé aggodalom egy magasabb értékű kerékpár elhelyezésénél sem. Lopták már el biciklijét az utcáról, vagy tárolóból? Nálunk ilyen nem fordulhat elő. Folyamatos őrszolgálat és portaszolgálat biztosítja a megfigyelést. Indul a tavasz, irány a bicikli, várjuk szeretettel!

ÚJ útburkolat!

Új útburkolatot kapott telephelyünk a zavartalan és akadálymentes közlekedés, valamint a tisztább autók érdekében. Látogasson el parkolónkba, vagy tekintse meg friss fotóinkat Galériánkban! (Friss fotóinkat alul találhatja!)

Figyelem! Fix parkoló hely bérlése esetén több jármű tárolása is megoldható!

Béreljen fix parkolóhelyet az Lila-fehér Újpesti Parkolóba és álljon be bármelyik gépkocsijával vagy teherautójával, rendszámtól és típustól független. Ha családja több autóval rendelkezik, de váltva szeretnék tárolni autójukat, vásároljon egy fix parkoló helyet és álljon be, amelyikkel csak szeretne. Teherautóját a munka végeztével biztonságba tudná? De van, hogy más rendszámúval érkezik haza? Nincs gond, mi […]

Éjszakai kivilágítás!

Parkolónkban erős fényű led reflektorok kerültek felszerelésre, így egész éjszaka teljes megvilágítást adva a területnek. A kivilágítással növeltük az 0-24 órás őrszolgálat nyújtotta teljes biztonságot. Parkoltassa járművét nálunk bizalommal, így nem kell aggódnia értékei biztonsága miatt.